Menu

Chalet in Zomer

Chalet an der Piste in Kaprun heeft een schitterende ligging. U bent in de zomer vakantie al midden in het wandelgebied (en fietsen en mountainbike gebied natuurlijk), maar tegelijkertijd bent u op loopafstand van het centrum van Kaprun. In de lente, zomer en herfst (half april – eind October) is de Maiskogel groen en kunt u langs de Schaufelbergstrasse mooie wandelingen ondernemen in de vrije natuur van de bergen. Langs de ‘Wiesenwanderung’ kunt u langszij de rodelbaan naar het dorp lopen. Met een kilometer lopen bent u dan hartje centrum in Kaprun. Als alternatief kunt u over de verharde weg naar het dorpscentrum lopen. Ook de Arno Weg brengt u naar het dorp. Naast bergwandelen, kunt u vanuit het chalet zowel mountain bike routes afleggen voor beginners tot zelfs een pro parcours. Elk jaar worden E-Bikes populairder bij minder geoefende fietsers, die u op meerdere plekken kunt huren. Dankzij de diverse gondels in het gebied kunt makkelijk op hoger gelegen gebieden komen en daar te voet of met de fiets weer naar beneden gaan. Dat is zowel in Zell am See als Kaprun het geval.

In de zomervakantie kunt u vanuit een comfortabel chalet genieten van een zonnig gebied met een keur aan mogelijkheden om er op uit te gaan. Zell am See Kaprun is een levendig gebied, waar zowel sportief als op het vlak van kunst en cultuur veel wordt georganiseerd. Van vuurwerk shows tot luchtacrobatiek, van watersport tot atletiek, van golf tot paardrijden, van parapenten tot zweefvliegen en van rafting tot tennis. Er is voor elk wat wils en altijd wat te doen. Zo zijn er diverse open lucht concerten en professionele optredens van artiesten. Op sportief vlak kunt u ook veel bekijken en (mee)doen, zoals het jaarlijkse triatlon en IronMan event en het jaarlijkse trainingskamp van Bayer Leverkusen. Vele gezellige bars, restaurants en winkeltjes maken het geheel compleet. In de lente en herfst kun u uw vakantie goed combineren met skiën op de gletsjer. Een fantastisch uitzicht heeft u het hele jaar rond!

Vanaf Chalet an der Piste heeft u een schitterend uitzicht op de gletsjer: Vanaf het terras of het balkon op het zuiden geniet u optimaal van de zon en heeft u direct uitzicht op de majestueuze Kitzsteinhorn gletsjer. Vanuit de oostkant van het chalet kijkt u uit over Kaprun. De vroege vogels onder u zien vanuit hier de zonsopgang. Verder ziet u vanuit het huis de nieuwe Tauern Spa Thermen met een veelheid aan zwembaden, de golf course met in totaal 36 holes, het kleine vliegveld en het meer van Zell am See.

Kaprun heeft een stuwmeer waar u over de dam kunt lopen en waar u naar het hooggelegen berglandschap kunt kijken. Dit stuwmeer wordt gevoed met sneeuw en gletsjerijs. Eén van de highlights die u bij een bezoek aan Kaprun zeker gezien moet hebben. Bij het stuwmeer zijn diverse bergbeklimmingsmogelijkheden en u kunt zelfs langs de wand van het stuwmeer klimmen! Een andere highlight is de waterval in de Siegmund Thun Klamm. Na een bezoek aan de waterval kunt u een mooie wandeling maken om het bijgelegen meertje. In het dorp zijn verder tennisbanen en een beach volleybal veld voor een sportieve vakantie. Er is zelfs een manege, zodat u te paard de omgeving kunt verkennen. De Tauern Spa Kaprun biedt naast een aantal natuurlijke warme bron zwembaden ook een breed palet aan sauna’s. Leuk voor een dagje uit.

Op 5 tot 10 minuten rijden van Chalet an der Piste zijn prachtige golf courses aangelegd met 2x 18 holes banen.

In de zomer bent u met de auto binnen 10 à 15 minuten aan het meer van Zell am See waar u in de zomer goed kunt zwemmen in het meer of in (binnen)zwembaden met glijbanen, maar ook zeilboten kunt huren, kunt waterskiën, windsurfen, kiten et cetera.

Wij geven u ook met plezier persoonlijke tips. Bij uw boeking en vlak voor uw komst krijgt u een overzicht toegestuurd van de diverse activiteiten die in de regio Zell am See Kaprun georganiseerd worden tijdens uw verblijf.

VRAGEN OF RESERVEREN?

Wilt u meer informatie over Zell am See Kaprun of het chalet? U kunt ons bereiken via info@chaletanderpiste.nl. Wilt u uw vakantie boeken? Klik hier om te boeken. U kunt ook naar onze contactpagina gaan en gebruik maken van ons contactformulier.

Ga naar contact

Reserveer direct